Opslagstavlen

• Fredagshilsen
    I denne uge arbejder 9. årgang med projektopgaven. Det overordnende emne er Nytænkning, og mandag og tirsdag i næste uge er der fremlæggelse med synopse og produkt. Det bliver spændende at se resultatet, da projektopgaven netop giver mulighed for at give et samlet indtryk af alt det, man har lært i skolen.
    Bestyrelsen inviterer til kontaktforældremøde mandag aften kl. 18.30 og mødet er åbent for alle interesserede forældre. Jeg vedhæfter dagsordenen, og vi glæder os til at se jer.
    Rigtig god weekendsmiley

Hanne Larsen den 23-02-2018
    Skolebestyrelsesvalget 2018 nærmer sig.
    Derfor får I her en tidsplan.
    Forvaltningen gør samtidig opmærksom på, at der i bladet Skolebørn nr. 1 februar 2018, som udgives af Landsorganisationen skole og forældre, er mulighed for at få information, inspiration og materialer til skolebestyrelsesvalget
    Jannie Poder den 20-02-2018

SSP Nyhedsbrev - Social medier og deling af billeder

Læs mere her:

Sara Mundt Rasmussen den 19-02-2018
  • Kære forældre
    Så starter 5. og sidste del af dataindsamlingen om skolereformen.
    Jannie Poder den 07-02-2018

Kære forældre

Vi har i forvaltningen og ude på skolerne modtaget flere henvendelser fra forældre, som er i tvivl om, hvorvidt den nationale trivselsmåling fortsat skal gennemføres uændret.

Den nationale trivselsmåling for folkeskoleelever, som skulle have været igangsat den 15. januar 2018, er midlertidigt udsat, indtil undervisningsministeren har drøftet sagen med folkeskoleforligskredsen.

Vi følger sagen tæt og afventer yderligere information fra Undervisningsministeriet.

Der kan læses mere her.

med venlig hilsen