Skolestart på Korsvejens Skole

Familier til børn, der er født i 2012 eller fik udsættelse sidste år, er inviteret til informationsmøde på skolen tirsdag den 7. november 2017, kl. 17.00 - 19.00. Mødet afholdes i personalerummet, opgang E, 1. sal.

Her bliver der bl.a. orienteret om skoleparathed, og om hvordan man indskriver sit barn til 0. klasse.

VI GØR OPMÆRKSOM på, at digital indskrivning er obligatorisk, og at frist for indskrivning er i ugerne 45-46. Hvis der er behov for vejledning i, hvordan du indskriver dit barn digitalt, kan du kontakte skolens kontor. Der er åbent for personlig betjening mandag til fredag kl. 8.00 -15.00. Husk NemID.

Man kan indskrive sit barn digitalt her fra den 6.-17. november 2017. Indskrivningen kræver NemID.

Mere information