Velkommen til Korsvejens Skole i Tårnby Kommune

Vi lærer til livet

• Hanne Larsen den 25-05-2018
    Fredagshilsen
    På mandag er vi i mål med den årlige besvarelse af trivselsmålingen for vores elever. Det ser ud til tæt på 100% besvarelse, så vi glæder os til at læse og arbejde videre med resultaterne senere på året.
    Tak til elever og lærere, som dermed giver os et meget solidt øjebliksbillede af eleverns opfattelse af deres faglige og sociale fællesskab på Korsvejens skole.
    Ugens sluttes af med fest i Porten for nuværende og tidligere elever, medarbejdere og forældre!
    Rigtig god weekendsmiley

• Jannie Poder den 04-04-2018
    Sara Mundt Rasmussen den 23-03-2018
    Skolebestyrelsesvalg 2018 på Korsvejens skole

Orientering om valg af forældrerepræsentanter til skole­be­sty­rel­sen

Se her:
  • Jannie Poder den 01-03-2018
    Undervisningsministeren har besluttet, at den nationale trivselsmåling skal afvikles i perioden fra
    den 20. marts til den 31. maj 2018 - se nærmere information i vedhæftede bilag
    Jannie Poder den 20-02-2018
    Skolebestyrelsesvalget 2018 nærmer sig.
    Derfor får I her en tidsplan.
    Forvaltningen gør samtidig opmærksom på, at der i bladet Skolebørn nr. 1 februar 2018, som udgives af Landsorganisationen skole og forældre, er mulighed for at få information, inspiration og materialer til skolebestyrelsesvalget